středa 27. dubna 2016

To nebo tamto? (děti x důchodci, Pí Sí x Bianca Johnsson)

https://youtu.be/8YtfRmlZITk

8 komentářů:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=iksQxczsN04
    co hovoris na tuto holku? myslim ze hovori pravdu...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Lil, toto si uz videla? slecna predava kurz ako sa stat youtuberom za 300ks :D
    https://www.vimvic.cz/kurz/stan-se-youtuberem?p=631&utm_source=ovk&utm_medium=seo&utm_campaign=stan-se-youtuberem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, už jsem to zaregistrovala... no, asi k tomu taky něco řeknu. :D

      Vymazat
  3. ahoj..tvuj blog je vzhledově humus....sorry já fakt musela..
    skus kouknout na http://lifestyle-by-mag.blogspot.cz/ nebo http://www.acupofstyle.com/ ty mají krásné sablony takou bys mela mít i ty:)
    pusu andy

    OdpovědětVymazat
  4. Strikingly sports fans are possibly at an unfathomable reasonable position. You can locate the standard redirections channels on the web. Today you can watch international sporting events online with video gushing. https://mediosindependientes.org/

    OdpovědětVymazat
  5. To je těžké, neviděla jsem tedy video do konce, ale asi chápu, co tím bylo myšleno. Myslím si, že důchodci si dnes sice stěžují na mladší ročníky, jak se chovají vulgárně, výstředně a nerespektují starší, ale to bylo asi vždycky. Jen možná v menší míře. A je to hodně o výchově a inteligenci, já třeba starší lidi respektuji, nicméně jsem byla kolikrát svědkem toho, že se starší člověk choval vyloženě sprostě k mladému a celkem bezdůvodně a to se mi nelíbí. Já třeba s moji mamkou, která je taky už v důchodu, jezdím každý rok na dovolenou a za ni se tedy opravdu stydět nemusím naštěstí a rozhodně mezi námi nevnímám generační propast. Ale je to o lidech, jako všechno.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ona sama je slečna sprostá a vulgární,horší než důchodci.Její slovník se rovná slovníku štěrky z páté cenové skupiny.Jen ona si myslí,že je in..

    OdpovědětVymazat