pondělí 15. září 2014

1. Outfity - září

OUTFITY 1

 Proběhlo první focení outfitů, tak doufám, že se vám všem budou líbit.

Mikina: Tally Weijl    529 Kč
Džíny: Terranova  299 Kč
Kšiltovka: New Yorker  179 Kč
Tričko: Tally Weijl   199 Kč
Boty: Tally Weijl  179 Kč
Batoh: C&A  499 Kč
Náramek: Cropp Town  69 Kč

Toto je vlastně jeden z mých nejoblíbenějších outfitů. Džíny a tričko jako základ. Je pohodlný, ale snažím se ho vždycky oživit něčím zajímavým... v tomto případě botaskami na podpatku a mikinou s kapucí bez rukávů. Když si pak nahodím na hlavu ještě kapucu a dám si sluchátka do uší, cítím se nikým a ničím nerušená a jen si užívám okolí. :)

Křivák: H&M   500 Kč
Sukně: New Yorker  179 Kč
Punčochy: Gate  48 Kč
Tílko: Jennyfer  139 Kč
Conversky: A3 Sport  1499 Kč
Řetěz: New Yorker  189 Kč

Tahle kombinace kousků oblečení vznikla vlastně na základě loga mého blogu. Plán byl takový, že fotku nějak zakomponuju přímo do toho loga. Bohužel, fotky se nevydařily tak, jak jsem si představovala... bylo šero, a tak to není ono. Přemýšlela jsem, že je nafotím ještě jednou za lepšího světla, ale rozhodla jsem se, že je nechám tak, jak jsou, protože jsou zkrátka z úplně prvního focení. Kombinace křiklavě růžové a černé nikdy nezklame, k tomu ještě kožená bunda, Conversky a outfit punkové princezničky je na světě. :) Chtěla jsem tomu dodat ještě nějaký šmrnc, tak jsem si oblékla punčocháče s "tetováním".
Křivák: H&M   500 Kč
Šaty: Gate  148 Kč
Punčochy: Tally Weijl  79 Kč
Boty: Tally Weijl  179 Kč
Kabelka (neviditelná :D): Kingfit  300 Kč
Náramek: New Yorker  129 Kč

Opravdu dlouhou dobu se mi v obchodech líbily takové ty šaty á la sportovní dres, ale něco mi na nich stále nesedělo. Pak jsem v Gatu uviděla tyhle a věděla jsem, že to je ten pravý kousek pro mě, protože byly v pase hezky projmuté. Ty ostatní šaty byly jen takový beztvarý kus látky, který si člověk hodí přes sebe, a ten mi prostě nesluší. Tyto šaty mají dvě vrstvy, vrchní je jakoby ta dresová síťovina a pod tím je ještě spodní vrstva šatů, která je neprůhledná. Když už se jednalo o sportovní design, tak jsem k nim zvolila opět botasky na podpatku... no a křivák tomu dodal ten drsňácký nádech, který tak ráda nosím. :)














2 komentáře:

  1. Tak tady ty šaty vypadají fakt dobře. Na videu nevypadaly ty čísla tak zářivě, takhle se mi to líbí víc. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten třetí outfit se mi líbí asi nejvíc!

    OdpovědětVymazat